Ugo Chan es desplaça Horeca Menorca per presentar Gin Xoriguer+XRUB

Ugo Chan es desplaça Horeca Menorca per presentar Gin Xoriguer+XRUB

Destil·leries Xoriguer ha presentat Gin Xoriguer+XRUB, la nova estratègia de consum del Gin de Maó. La presentació ha tingut lloc en el marc d’Horeca Menorca i ha anat de la mà d’Hugo Muñoz, xef del restaurant Ugo Chan de Madrid, la proposta gastronòmica del qual, unió del millor de les cuines japonesa i espanyola, ha estat mereixedora d’una estrella Michelin.

L’estratègia i el seu ambaixador Hugo Muñoz, que acompanyava César Castedo, responsable de cocteleria d’Ugo Chan, han estat presentats per José Carlos Camps. El director comercial de Destil·leries Xoriguer ha explicat que «amb Gin Xoriguer + XRUB, Destil·leries Xoriguer pretén canviar l’hàbit de consum de Gin Xoriguer.

Per això, s’ha escollit el còctel SPRITZ com a referència de perfect serve. «Un còctel caracteritzat pels seus pocs ingredients, és per això que vam triar l’ingredient shrub (barreja de fruita + vinagre + sucre) com l’aliat perfecte, atès que és la manera tradicional i artesanal de conservar les fruites que s’utilitzava al 1700 »., ha detallat Camps.

El directiu ha subratllat com dins el pla estratègic de marca de Destil·leries Xoriguer sempre ha estat present la vinculació amb la branca de la gastronomia, tant pel que fa a la cocteleria com a la cuina, ja que són dues arts en què encaixen a la perfecció els productes Xoriguer.

«El shurb és un ingredient que poden elaborar tant cuiners com coctelers i ens pot ajudar que el consumidor entengui Gin Xoriguer com una ginebra que va més enllà de Pomada Xoriguer, també en locals que no tenen recursos o professionals per fer cocteleria»

Per la seva banda, Muñoz, que ha destacat la seva connexió i amor per l’Illa -està casat amb una menorquina- ha malbaratat proximitat per lloar aquesta nova estratègia al voltant de Gin Xoriguer, que ha definit, fruit de la seva vivència personal en unes festes de Menorca, com “la ginebra més cara del món”.

El xef ha expressat la seva satisfacció pel camí comú emprès amb Destil·leries Xoriguer. “Els processos tenen molt a veure amb com fem les coses a Ugo Chan”, ha afirmat abans d’aventurar possibles creacions gastronòmiques que aprofitin el coneixement de Menorca i de la cuina japonesa.

Després de la presentació a l’escenari central d’HORECA Menorca, Muñoz i Castedo s’han desplaçat a l’estand de Destil·leries Xoriguer, on, a més de desplegar-ne l’art, han compartit impressions i experiències amb les persones que s’hi acostaven. La propera parada de l’estratègia Gin Xoriguer+Xrub, tindrà lloc al restaurant Ugo Chan, on Destil·leries Xoriguer té prevista una altra presentació el proper mes d’abril.