Baleària

Prohens assisteix a la inauguració de la fira HORECA Balears

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, ha assistit a la inauguració d’HORECA Balears, que enguany celebra la setena edició. Prohens ha estat acompanyada pels consellers de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet. També hi eren presents altres autoritats, com el president del Consell Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, o el batle de Palma, Jaime Martínez.

Durant l’acte d’inauguració, la presidenta del Govern ha adreçat unes paraules als assistents, i també hi han intervingut el president del Consell Insular de Mallorca i el batle de Palma, així com el director comercial d’HORECA, José Luis Córcoles; l’assessor gastronòmic i president de la Fundació ASCAIB, Koldo Royo, i el president de l’Associació de Distribuïdors de Neteja, Alimentació i Beguda, Bartolomé Servera.

Després de les intervencions, s’ha fet un recorregut per la fira HORECA.

Prohens asiste a la inauguración de la feria HORECA Baleares

La presidenta del Gobierno de las Islas Baleares, Margalida Prohens, ha asistido a la inauguración de HORECA Baleares, que este año celebra su séptima edición. Prohens ha estado acompañada por los consejeros de Turismo, Cultura y Deportes, Jaume Bauzà; de Educación y Universidades, Antoni Vera, y de Agricultura, Pesca y Medio Natural, Joan Simonet. También estaban presentes otras autoridades, como el presidente del Consejo Insular de Mallorca, Llorenç Galmés, o el alcalde de Palma, Jaime Martínez.

Durante el acto de inauguración, la presidenta del Govern ha dirigido unas palabras a los asistentes, y también han intervenido el presidente del Consejo Insular de Mallorca y el alcalde de Palma, así como el director comercial de HORECA, José Luis Córcoles; el asesor gastronómico y presidente de la Fundación ASCAIB, Koldo Royo, y el presidente de la Asociación de Distribuidores de Limpieza, Alimentación y Bebida, Bartolomé Servera.

Después de las intervenciones, se ha realizado un recorrido por la feria HORECA.

Prohens attends the opening of the HORECA Balears fair

The President of the Government of the Balearic Islands, Margalida Prohens, attended the inauguration of HORECA Balears, which is celebrating its seventh edition this year. Prohens was accompanied by the Ministers of Tourism, Culture and Sports, Jaume Bauzà; of Education and Universities, Antoni Vera, and of Agriculture, Fisheries and the Natural Environment, Joan Simonet. Other authorities were also present, such as the president of the Mallorca Island Council, Llorenç Galmés, or the mayor of Palma, Jaime Martínez.

During the inauguration ceremony, the President of the Government addressed a few words to the attendees, and the president of the Mallorca Island Council and the mayor of Palma also spoke, as well as the commercial director of HORECA, José Luis Córcoles; the gastronomic advisor and president of the ASCAIB Foundation, Koldo Royo, and the president of the Cleaning, Food and Beverage Distributors Association, Bartolomé Servera.

After the interventions, there was a tour of the HORECA fair.

Le président Prohens participe à l’ouverture du salon HORECA des Baléares

La présidente du gouvernement des Îles Baléares, Margalida Prohens, a assisté à l’inauguration de HORECA Balears, qui célèbre cette année sa septième édition. Prohens était accompagné des ministres du Tourisme, de la Culture et des Sports, Jaume Bauzà ; de l’Éducation et des Universités, Antoni Vera, et de l’Agriculture, de la Pêche et de l’Environnement Naturel, Joan Simonet. D’autres autorités étaient également présentes, comme le président du Conseil de l’île de Majorque, Llorenç Galmés, ou le maire de Palma, Jaime Martínez.

Lors de la cérémonie d’inauguration, le Président du Gouvernement a adressé quelques mots à l’assistance, à laquelle ont également participé le président du Conseil Insulaire de Majorque et le maire de Palma, ainsi que le directeur commercial de HORECA, José Luis Córcoles ; le conseiller gastronomique et président de la Fondation ASCAIB, Koldo Royo, et le président de l’Association des distributeurs de nettoyage, d’aliments et de boissons, Bartolomé Servera.

Après les interventions, une visite du salon HORECA a eu lieu.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.