Gin Eva Mallorca reconeguda pels World Gin Awards com a millor productora de ginebra d’Espanya

El certamen més important del món guardona la destil·leria mallorquina amb tres ors, una plata i un bronze

Gin Eva Mallorca reconeguda pels World Gin Awards com a millor productora de ginebra d’Espanya

Gin Eva Mallorca, destil·leria amb més de 10 anys de recorregut al mercat, ha rebut novament el reconeixement internacional. Ha estat concretament als recents World Gin Awards de Londres.

A l’anunci dels guanyadors per països, el 18 de gener passat, Gin Eva va ser distingit com el millor productor de ginebra d’Espanya en tres de les onze categories avaluades. Els premis rebuts han estat tres medalles d’or, obtenint així el títol de guanyador per país en tres categories: a la categoria Worlds Best Signature Botanical per a La Mallorquina, a Worlds Best Old Tom Gin per a l’Old Tom, ia Worlds Best Contemporary Gin per a S’Horabaixa. A més, han sumat la plata i el bronze per a La Canoneta i La Bergamota a Worlds Best Signature Botanical.


Aquesta triple distinció marca una fita significativa per a la destil·leria. Ja el 2019, la seva ginebra La Mallorquina va ser reconeguda com la Millor Ginebra del Món amb un botànic destacat, l’oliva mallorquina. Des de llavors, l’equip ha treballat contínuament per perfeccionar els seus destil·lats. A la gran Gala de Premis de la Ginebra a Londres el 22 de febrer tindran l’oportunitat de competir per ser Guanyadors Globals.

Göran Engquist, comerciant de vins i distribuïdor de Gin Eva a Suècia, destaca la importància d’aquest triomf: “En un mercat altament competitiu, això és un èxit excepcional, normalment a l’abast només de les grans destil·leries del món.”

Stefan Winterling i Eva Maier Gómez, les ments creatives darrere de Gin Eva, comparteixen la seva alegria: “Després d’un breu recés des del 2019, aquest any hem tornat a presentar diverses de les nostres ginebres i la nostra feina en els darrers anys s’ha vist recompensada. Estem molt feliços”.