Baleària

Sis centres educatius de Mallorca participaran a la setena edició d’Horeca Mallorca Aquest esdeveniment que es durà a terme en el Velòdrom Illes Balears els dies 5, 6 i 7 de febrer

La seu del Consell de Mallorca acollí aquest passat dijous la presentació de la setena edició de la fira Horeca Mallorca, un esdeveniment que comptarà amb la participació de sis centres educatius de Mallorca que imparteixen cicles formatius relacionats amb el sector de la hostaleria. A aquest acte hi assistiren la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, i la cap del Servei de Planificació i Participació, Olivia Caballero de Segovia.

Adreçada al món professional del sector de l’hostaleria, aquesta fira es durà a terme del 5 al 7 de febrer en el Velòdrom Illes Balears de Palma i hi participaran el CIFP Juníper Serra (Palma), l’IES Alcúdia, l’IES Calvià, l’IES Guillem Colom Casasnoves (Sóller), l’IES Josep Sureda i Blanes (Palma) i l’IES Puig de sa Font (Son Servera). En aquest sentit, tots aquests centres donaran a conèixer la seva oferta formativa, oferiran als assistents un tast d’elaboracions fetes amb productes locals i participaran als showcookings organitzats per l’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB).

En paraules de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, «participar en un esdeveniment com aquest ens permet, entre d’altres aspectes, donar a conèixer i apropar al món empresarial l’oferta formativa del sector d’activitats econòmiques relacionades amb els restaurants, els hotels, els hostals, les pensions o els bars». S’ha de remarcar que a l’edició de l’any passat la col·laboració conjunta entre la Conselleria d’Educació i Universitats i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural va fer possible reivindicar la importància del producte local en l’economia balear. És per això que enguany hi tornarà a haver un punt de trobada dels productors locals, els alumnes d’FP i els cuiners.

Horeca Eivissa i Horeca Menorca

Per altra part, del 26 al 28 de febrer tendrà lloc en el Recinte Firal FECOEV d’Eivissa la tercera edició d’Horeca Eivissa amb la participació de tres centres eivissencs: l’IES Balàfia (Sant Llorenç de Balàfia), l’IES Isidor Macabich (Eivissa) i l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany). Finalment, la segona edició d’Horeca Menorca es durà a terme del 12 al 14 de març al Recinte Firal IDI de Maó i hi participarà l’IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella).

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.