Baleària

Fira del Món Creatiu aquest cap de setmana al Recinte Firal des Mercadal

Es Mercadal presenrta la nova edició de la Fira del Món Creatiu que es celebrarà el cap de setmana del 25 i 26 de novembre del 2023.

L’Ajuntament convida a residents i visitants a apropar-se al Recinte Firal des Mercadal per explorar una varietat de tallers, exhibicions i stands amb productes fets a mà. Es tracta d’una experiència única per a conèixer el món de les manualitats i les habilitats artesanals dins d’un ambient familiar i festiu.

Els participants de la Fira són: Fet a mà, La Poderosa Lab, Dolmen, Ànima, Júlia Triay, Menorca Preservation, Plastic Free Menorca, Màquines cosir Menorca,  Llunart, My Love Scrap, Taller creatiu Pedro Faner, Crespellet de paper, Art Manual, Merceria Casasnoves, Mª Àngels García, Neus Carreras, Merceria Can Pons, Artesania Maria Janer i Ibiza Flower.

Amb tot, diversos participants realitzaran tallers relacionats amb les manualitats per tal que la ciutadania pugui aprendre i gaudir durant unes hores de les habilitats artístiques (pinta cares, costura, elements nadalencs, etc). Aquests tallers tindran lloc durant els dos dies en que es celebra la Fira i la gent es pot apuntar, o bé contactant amb els participants anteriorment mencionats o a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Els participants als tallers i les persones que hagin fet una compra superior als 15€, entraran en diferents sortejos a la Fira.

ASPANOB serà qui gestionarà el servei de bar, beneficis dels quals aniran a l’associació.

La Fira tindrà lloc el dissabte 25 de 10h a 20h i el diumenge de 10h a 14h. L’entrada és gratuïta.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.