13 restaurants participen en la 5a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

13/10/2023
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
13 restaurants participen en la 5a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

Aquest  cap de setmana -del 13 al 15- i el següent -del 20 al 22 d’octubre- es celebra la 5a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina, que donarà a conèixer a través de 13 restaurants de 7 municipis, els productes de la raça bovina autòctona.

L’Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de PIME Menorca i l’Associació de Ramaders de Raça Bovina de Menorca sumen esforços un any més per organitzar aquesta cita gastronòmica, de la qual participen 13 establiments. En concret, s’han sumat aquest any els següents restaurants:

Ciutadella: Jaume II, Pins 46,

Ferreries: Mesón Rias Baixas

Es Mercadal: Hotel Jeni y Restaurante, Molí d’es Racó, Mesón Can Jaume, Es Tomàtic

Fornells: Sa Fonda

Es Migjorn Gran: Lady Hamilton

Maó: El Grill, Ándale Tacos y Tragos, 23 Can Avelino

Sant Lluís: Sa Pedrera des Pujol

Tots els menús es poden consultar a www.gastronomiamenorca.es Per reservar, s’haurà de contactar directament amb el restaurant triat d’entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella menorquina.

La celebració d’aquesta 5ª edició durant el mes d’octubre vol ser un reclam pels visitants que encara arriben a Menorca durant la tardor. Però també per animar a la població menorquina a tastar la carn de vaca autòctona i conèixer els establiments de l’illa compromesos amb el producte local i de qualitat.

L’organització d’aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.