Baleària

Aquarium port de Ciutadella Bon menjar per gaudir-ne a la seva terrassa

Aquarium Port Ciutadella desembarca el 2019 al cor del port de Ciutadella on abans s’ubicava el restaurant Sa Figuera. L’àmplia terrassa amb para-sols té unes vistes espectaculars i s’ubica davant de les embarcacions de gran eslora. El restaurant es troba dins una cova natural amb un polit menjador interior decorat amb estil mariner i materials menorquins. Dins també compta amb un viver on poder elegir les llagostes directament per part dels clients. A la primera planta hi ha un menjador amb vistes i aire condicionat ideal per a esdeveniments privats.

A la seva cuina destaquen els productes menorquins de qualitat, la famosa caldera de llagosta amb la recepta de l’àvia Cruz, de 1962, les paelles i arrossos melosos, els diferents plats d’autèntica tonyina vermella (qualitat Balfegó) sense oblidar-se de les postres casolanes com el millor tancament gastronòmic. Sens dubte, una parada obligatòria per als amants de la bona taula.

És un dels temples de cuina marinera de referència per a Foodies on Menorca, del que us recomanam el seu Japo Taco, o els arrossos a la paella, tant els clàssics de tota la vida, com els d’autor com per exemple la de zamburinyes i carpaccio de gamba vermella de Ciutadella. També els seus peixos del dia al forn o a la sal en són una bona elecció, a més de les gambes vermelles de Ciutadella a la planxa, o bé si en som amants de la llagosta ens oferiran diferents opcions que van des de la tradicional caldera als arrossos.

Obert tot l’any i cada dia amb la seva cuina non stop dins el seu horari, cosa que et permet menjar a cada hora del dia. A més de la gran terrassa, estiu i hivern, destaca la seva gran selecció de vins de la terra a més de les reconegudes denominacions d’origen. També hi ha pa i plats per a celíacs.

L’Aquarium Port de Ciutadella té un germà al port esportiu de Cala en Bosch, tot un referent a la zona d’Es Lago, i que ofereix la mateixa atenció i qualitat que el del port, segell que distingeix el Grup Moga a Menorca.

Finalment, cal també apuntar que Aquarium sol participar en esdeveniments gastronòmics a Menorca, on ofereix menús de gran qualitat i a bon preu, pel que val la pena estar atents a aquestes celebracions gastronòmiques i reservar taula.

Restaurants, el del port i el de Cala en Bosch, ideals per a disfrutar de les nits d’estiu en parella o amb amics, de gaudir de la bona cuina marinera menorquina i regada amb una més que bona carta de vins, caves i champagne.

Aquarium puerto de Ciutadella y su nueva terraza

Aquarium Port Ciutadella desembarca en 2019 en el corazón del puerto de Ciutadella donde antes se ubicaba el restaurante Sa Figuera. La amplia terraza con sombrillas tiene unas vistas espectaculares y se ubica frente a las embarcaciones de gran eslora. El restaurante se encuentra en una cueva natural con un pulido comedor interior decorado con estilo marinero y materiales menorquines. Dentro también cuenta con un vivero donde poder elegir los saltamontes directamente por parte de los clientes. En la primera planta hay un comedor con vistas y aire acondicionado ideal para eventos privados.

En su cocina destacan los productos menorquines de calidad, la famosa caldera de langosta con la receta de la abuela Cruz, de 1962, las sartenes y arroces melosos, los diferentes platos de auténtico atún rojo (calidad Balfegó) sin olvidarse de los postres caseros como el mejor cierre gastronómico. Sin duda, una parada obligatoria para los amantes de la buena mesa.

Es uno de los templos de cocina marinera de referencia para Foodies on Menorca, del que os recomendamos su Japo Taco, o los arroces en la sartén, tanto los clásicos de toda la vida, como los de autor como por ejemplo la de zamburinyes y carpaccio de gamba roja de Ciutadella. También sus pescados del día en el horno o en la sal son una buena elección, además de las gambas rojas de Ciutadella a la plancha, o bien si somos amantes de la langosta nos ofrecerán diferentes opciones que van desde la tradicional caldera a los arroces.

Abierto todo el año y todos los días con su cocina non stop en su horario, lo que te permite comer a cada hora del día. Además de su gran terraza, verano e invierno, destaca su gran selección de vinos de la tierra además de las reconocidas denominaciones de origen. También hay pan y platos para celíacos.

Llagosta saltejada amb el seu coral, ceba, pebrot verd, alls, flamejada amb gin Xoriguer i patates xips casolanes del restaurant Aquarium port

El Aquarium Port de Ciutadella tiene un hermano en el puerto deportivo de Cala en Bosch, todo un referente en la zona de Es Lago, y que ofrece la misma atención y calidad que el del puerto, sello que distingue al Grupo Moga en Menorca.

Por último, cabe también apuntar que Aquarium suele participar en eventos gastronómicos en Menorca, donde ofrece menús de gran calidad y a buen precio, por lo que vale la pena estar atentos a estas celebraciones gastronómicas y reservar mesa.

Restaurantes, el del puerto y el de Cala en Bosch, ideales para disfrutar de las noches de verano en pareja o con amigos, disfrutar de la buena cocina marinera menorquina y regada con una más que buena carta de vinos, cavas y champagne .

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.