Baleària

Palacio de Vivero Sauvignon Blanc Elaborat als prestigiosos cellers “Cuatro Rayas”.

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc de la DO Rueda, elaborat als prestigiosos cellers “Cuatro Rayas”. Es tracta del Palacio de Vivero, elaborat 100% amb Sauvignon Blanc. Estam davant un vi lleuger i delicat, de bon beure i agradable.

Nota de tast

Aspecte: Groc daurat amb reflexes encerats.

Nas: Aromàtic, afruitat i suau.

Boca:  Gran estructura i complexitat. Golós, amb gust a fruita tropical i poma verda.

Maridatge

Tataki de tonyina vermella. Restaurant Bahia. Foto: Bep Al·lès©

Marida a més de peix i marisc, amb carns blanques, amanides i plats on la tonyina és la protagonista.

Salmó a la graella. Foto: Bep Al·lès©

Ens anirà molt bé per acompanyar peixos blaus com el salmó a la graella, o una cama de pop a la brasa, com també peixos blaus al caliu com les orades i els llobarros.

Ceviche a Ses Voltes Espai Gastronòmic. Foto: Bep Al·lès©

Acompanya bé plats de cuina peruana com els ceviches de peix, o plats de cuina oriental com els temakis, uramakis i totes les varietats de sushi i sashimi.

Ratjada amb tàperes. Restaurant Cabòria. Foto: Bep Al·lès©

Gall de Sant Pere al forn o fregit amb alls, com el cap roig o rotja, la ratjada amb salsa de tàperes o un carpaccio de gamba vermella.

Curri vermell amb pollastre. Thai Cala en Bosch. Foto: Bep Al·lès©

Acompanya carns blanques com les de conill, gall dindi i pollastre. Des d’un pollastre amb curri o amb ametlles, a un conill amb cebes, amb cebes o un mar i muntanya de conill amb llagosta.

Marmitako de tonyina pescada a Menorca. Alcaufar Vell. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb els plats de tonyina, des del tradicional marmitako a plats orientals com el tàrtar o el tataki, a més de la ventresca de tonyina vermella a la brasa.

Si voleu saber més d’aquest vi blanc jove, golós i de bon bevent el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.