Robiza Sea, un Sauvignon Blanc seductor i estiuenc

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc sorprenent i que pot acompanyar els vostres plats d’agost, especialment si optau per arrossos, peix i marisc.

Es tractat del Robiza Sea. Elaborat amb raïms de la varietat Sauvignon blanc de la DO Jumilla, però inspirats en l’illa d’Eivissa. Aquest és un nou vi creat a 2022

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid brillant

Nas: Intensitat aromàtica mitja alta amb notes de fruites amb pinyol.

Boca:  Final fresc i agradable, notes de melicotó blanc, albercoc a més de flors blanques com el gessamí i la flor de taronger. També trobam notes exòtiques de litxi.

Maridatge

Arròs caldós de gamba vermella al Aquarium Port Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Perfecte per acompanyat tot tipus de peix i marisc, arrossos, sushi, pastes i aperitius.

Serrans fregits. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per acompanyar entrants com uns calamarsons arrebossats, calamars a la romana, cloïsses a la marinera, navalles a la planxa o uns serrans fregits.

Caldera de cap roig. Foto: Bep Al·lès©

Gambes al forn amb patates, caldera de peix de Menorca, graellada de peix al caliu, sarsuela de peix i marisc, molls al forn amb patates, llobarro a la graella,

Espaguetti amb gambes vermelles i cloïsses. Foto: Bep Al·lès©

Raviolis de salmó fumat amb salsa de crema de llet, espaguetis nero di sepia amb salmó a la graella, tallarins amb gambes i cloïsses, pizza marinera o de salmó fumat i tàperes.

Paella de llomàntol. Sa Farola.

Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella, paella de peix i marisc, paella de llagosta vermella de Menorca i també arrossos mar i muntanya com el de pollastre amb gambes o el de conill amb llagosta.

Sushi. Restaurant Dao a Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Sushi variat amb els seus rolls temporitzats, sashimi, temakis, etc. Tempura de llagostins, tàrtar de salmó, tataki de tonyina vermella, o uns tacos de bacallà arrebossat.

Si voleu saber més d’aquest vi blanc, estiuenc, fresc i jove, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.