Els arrossos del Restaurant El Faro de Cala Torret

Els arrossos del Restaurant El Faro de Cala Torret

El restaurant El Faro de Cala Torret, és tot un referent al Llevant de Menorca a l’hora de bon menjar, i ens ofereix una carta molt atractiva de cuina marinera amb una clara aposta pel producte local, també en els plats de carn, i que el fan una de les opcions recomanades per Foodies on Menorca.

De la seva carta, a més de la caldera de llagosta, destacam els seus arrossos a la paella, cuinats magistralment i amb el punt exacte de l’arròs.

Convé reservar taula, especialment a l’hora de sopar a la seva terrassa amb bones vistes a la mar i a Cala Torret.

Mencionar també que El Faro disposa dels segells “Menorca Biosfera” i “Plastic Free”.

El Faro de Cala Torret

El restaurante El Faro de Cala Torret, es todo un referente en el Levante de Menorca a la hora de buen comer, y nos ofrece una carta muy atractiva de cocina marinera con una clara apuesta por el producto local, también en los platos de carne, que lo convierten en una de las opciones recomendadas por Foodies on Menorca.

De su carta, además de la caldera de langosta, destacamos sus arroces a la paella, cocinados magistralmente y con el punto exacto del arroz.

Conviene reservar mesa, especialmente a la hora de cenar en su terraza con buenas vistas al mar y Cala Torret.

Mencionar también que El Faro dispone de los sellos “Menorca Biosfera” y “Plastic Free”.

El Faro de Cala Torret

Le restaurant El Faro de Cala Torret est une référence à Levante de Menorca en matière de bonne cuisine et nous propose un menu très attrayant de cuisine de la mer avec un engagement clair envers les produits locaux, également dans les plats de viande, qui en font l’un des options recommandées par Foodies on Menorca.

De votre menu, en plus du ragoût de homard (caldereta de langosta), nous mettons en valeur vos plats de riz paella, magistralement cuisinés et avec la pointe exacte du riz.

Il est conseillé de réserver une table, surtout à l’heure du dîner sur sa terrasse avec une belle vue sur la mer et Cala Torret.

Il convient également de mentionner qu’El Faro possède les sceaux “Menorca Biosphere” et “Plastic Free”.

El Faro de Cala Torret

El Faro de Cala Torret restaurant is a benchmark in Levante de Menorca when it comes to good food, and offers us a very attractive menu of seafood cuisine with a clear commitment to local products, also in meat dishes, that make it one of the options recommended by Foodies on Menorca.

We recomended the lobster stew (caldereta de langosta)  andwe highlight your paella rice dishes, masterfully cooked and with the exact point of rice.

It is advisable to reserve a table, especially at dinner time on its terrace with good views of the sea and Cala Torret.

It should also be mentioned that El Faro has the “Menorca Biosphere” and “Plastic Free” seals.

EL FARO DE CALA TORRET
Carrer de Ses Cranques, s/n
Cala Torret
Sant Lluís
Reserves 971 15 04 43
www.elfarorestaurant.es