Robiza Sea 2022

Un sauvignon blanc que ens enamora al primer glop

Robiza Sea 2022

Gràcies a Vinum Menorca,  FOODIES ON MENORCA us recomanam un vi blanc sorprenent i que pot acompanyar els vostres plats de peix i marisc, entre altres, aquestes nits del mes de juliol.

Es tractat del Robiza Sea. Elaborat amb raïms de la varietat Sauvignon blanc de la DO Jumilla, però inspirats en l’illa d’Eivissa. Aquest és un nou vi creat a 2022

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid brillant

Nas: Intensitat aromàtica mitja alta amb notes de fruites amb pinyol.

Boca:  Final fresc i agradable, notes de melicotó blanc, albercoc a més de flors blanques com el gessamí i la flor de taronger. També trobam notes exòtiques de litxi.

Maridatge

 

Llobarros i escorballs a la brasa. Foto: Bep Al·lès©

Perfecte per acompanyat tot tipus de peix i marisc, arrossos, sushi, pastes i aperitius.

Calamars a l’andalusa de Mr. Beps. Foto: Bep Al·lès©

Ideal per acompanyar entrants com uns calamarsons arrebossats, calamars a la romana, cloïsses a la marinera, navalles a la planxa o uns serrans fregits.

Gambes as forn amb patates. Foto: Bep Al·lès©

Gambes al forn amb patates, caldera de peix de Menorca, graellada de peix al caliu, sarsuela de peix i marisc, molls al forn amb patates, llobarro a la graella,

Raviolis de salmó amb salsa de nata i salmó fumat. Foto: Bep Al·lès©

Raviolis de salmó fumat amb salsa de crema de llet, espaguetis nero di sepia amb salmó a la graella, tallarins amb gambes i cloïsses, pizza marinera o de salmó fumat i tàperes.

Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella. Aquarium Port Ciutadella. Foto: Bep Al·lès©

Arròs caldós de gamba vermella de Ciutadella, paella de peix i marisc, paella de llagosta vermella de Menorca i també arrossos mar i muntanya com el de pollastre amb gambes o el de conill amb llagosta.

El japotaco del restaurant Aquarium Port Ciutadella, del Grupo Moga. Foto: Bep Al·lès©

Sushi variat amb els seus rolls temporitzats, sashimi, temakis, etc. Tempura de llagostins, tàrtar de salmó, tataki de tonyina vermella, o uns tacos de bacallà arrebossat.

Si voleu saber més d’aquest vi molt especial i estiuenc el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/