Les pilotes de vaca vermella i tàrtar de gamba vermella de Menorca a Sa Punta

El restaurant Sa Punta, a Cales Fons, és tot un referent de la nova cuina menorquina i de l’aposta pel producte local, a més d’una vessant solidària, com és el cas de les accions de recaptació fetes per a Menorca Preservation.

Situat a una cantonada privilegiada de Cales Fons, des del restaurant es veuen tant el Llatzaret com la Fortalesa de La Mola, a més de l’entrada del Port de Maó.

La cuina de Sa Punta és una cuina fresca, amb propostes de nova cuina menorquina i cuina d’autor cosmopolita i a la vegada sostenible. Disposa tambéd’una carta per vegetarians i la gran majoria dels seus plats són aptes per a celíacs.

En la nostra visita vam tastar les seves pilotes de vedella vermella eco de Menorca amb tàrtar de gamba vermella, també de Menorca, un mar i muntanya excel·lent i que ens convida a tornar a aquest restaurant amb projecció a tota l’illa i que ha de ser una de les cites ineludibles.

SA PUNTA
Carrer Miranda de Cales Fonts, 2,
07720 Es Castell, Illes Balears.
Telèfon: 690 85 46 71
www.sapuntamenorca.com

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear