Horeca Menorca, una realitat ben arribada

Per primera vegada, avui s’ha inaugurat a Menorca la fira professional més gran del sector d’Hostaleria i Gastronomia de Balears: HORECA Menorca. L’esdeveniment, tancarà el cicle de fires que van començar a Mallorca el passat 6, 7 i 8 de febrer, van seguir amb HORECA Eivissa (del 8 al 10 de març) i acabaran a Menorca el proper divendres 24 de març, convençuts que amb aquest èxit que ha tingut a les illes veïnes.

L’acte d’inauguració ha comptat amb autoritats de les diferents administracions, entre les quals han destacat el conseller d’Ecomonia i Territori Josep Pastrana, patrocinadors principals de l’esdeveniment a l’illa a través de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Martí X. March, conseller d’Educació i Formació Professional, que com ja van fer a Mallorca i Eivissa, ha comptat amb un estand propi des de Formació professional. I l’alcalde de Maó, Héctor Pons, qui ha col·laborat a l’esdeveniment també des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament.

La fira se celebra a ESPAI MENORCA, Recinte firal de Maó, un lloc idoni per a la celebració de la fira, per la seva capacitat, accessibilitat i característiques que garanteixen les condicions per a la celebració d´un esdeveniment d´aquestes característiques la màxima comoditat per als professionals que participin i acudeixin. Els professionals de l’illa podran trobar en aquesta primera edició més de 100 marques a la zona expositiva de la fira, així com la dinamització amb un escenari principal ple d’activitats i campionats que l’organització ha preparat per consolidar l’esdeveniment a Menorca.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear