El Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca i Eroski posen en valor l’oli d’oliva verge extra 

El Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca i Eroski posen en valor l’oli d’oliva verge extra 

Aquest matí a Eroski Center de c/Aragó 206 de Palma ha tingut lloc un acte de promoció de l’oli d’oliva verge extra de la denominació d’origen Oli de Mallorca.

La presentació ha comptat amb la participació dels prestigiosos xefs Kike Martí, Maria Salinas i Carlos Hubert, que han obsequiat els assistents amb les seves creacions basades en el oli d’oliva verge extra amb segell de qualitat Oli de Mallorca.

Kike Martí ha elaborat una bruschetta amb sardines, tomàtiga seca, oliva negra i oli d’oliva verge extra de Mallorca. Per la seva banda, María Salinas ha delectat els assistents amb espàrrecs blancs farcits de salmó fumat, coco i vinagreta amb oli d’oliva verge extra de Mallorca. Finalment, Carlos Hubert ha preparat un deliciós pintxo d’ensalada russa amb seitons i oli d’oliva verge extra de Mallorca.

L´esdeveniment ha comptat amb la participació de Mae de la Concha, consellera d´Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears; Joan Mayol, president de la DO Oli de Mallorca, i Alfredo Herráez, director d’Eroski a les Balears, entre d’altres assistents.

Mayol ha ressaltat les grans qualitats del nostre oli d’oliva verge extra, ingredient per excel·lència de la dieta mediterrània i present en una gran quantitat de plats de la nostra cuina genuïna, començant pel simple i tradicional pa amb oli.

Herráez ha ofert les dades de vendes de l’oli d’oliva verge extra amb DO Oli de Mallorca, que per al passat exercici 2022 van assolir un total de 27.000 litres entre totes les marques d’aquesta DO presents als supermercats Eroski de les nostres illes, suposant un 8 % d’increment respecte de l’any anterior.