Baleària

Els croisants buits des Forn Can Bep

Una bona opció per a un berenar o bereneta ràpids quan tens visites dels fills o néts a casa són els croisants buits que es vénen al Forn Can Bep, que podem xapar per la mitat, untar amb un poc de mantega i omplir de pernil dolç i formatge, o bé de sobrassada i formatge, com també els podem servir freds amb un poc d’enciam, tomàtiga, tonyina en oli d’oliva, ou du i salsa maonesa.

També són deliciosos per a mullar amb el cafè amb llet o per a berenar, un poc torrats, xapats per la mitat i untats amb mantega i melmelada.

Forn Can Bep
Av. Palma de Mallorca, 9
Tel: 971 48 21 64
Obert de dilluns a divendres de 05,00 a 20,00 h i dissabtes i diumenges de 05,00 a 14,00 h

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.