Baleària

El FOGAIBA abona 1,8 milions d’euros de les ajudes associades de superfície, de fruita seca, arròs i cultius proteicos de la PAC 2022

El Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha començat a abonar aquest divendres 1.836.494,29 euros de les ajudes associades de superfície, de fruita seca, arròs i cultius proteics de la PAC 2022. D’aquesta manera, s’han pagat ja 24.961.207,98 euros de les ajudes del primer pilar de la PAC 2022.

Segons la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, «l’esforç és continu per arribar cada vegada a més import pagat i a més pagesos i ramaders que sol·liciten les ajudes, en uns mesos en què els costos de producció i el preu de les matèries primeres han apujat».

El pagament més elevat és el que fa referència a les ajudes associades a la fruita seca amb 792.248,10 euros, seguit del pagament bàsic amb 625.909,31 euros, i el pagament verd amb 363.734,16 euros. També s’han abonat 32.800,28 euros del pagament de joves, 15.794,18 euros dels cultius proteics, 3.819,94 euros del règim de petits agricultors i 2.188,32 euros del cultiu de l’arròs.

247 mil euros, el mes de gener

El FOGAIBA ha abonat 247.146,23 euros durant el mes de gener. Es tracta de 205.000 euros en ajudes de pesca i 41.300 euros del servei d’Ajudes d’Estat i d’OCM, gairebé la totalitat a la línia d’assegurances agràries.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.