Fer un variat al buffet lliure de l’Hotel Sagitario Playa

El buffet lliure de l’Hotel Sagitario Playa és tot un clàssic dels diumenges de temporada baixa a Ciutadella, on l’establiment de la família Triay Fayas rep cada diumenge als seus clients, molts d’ells habituals.

Hi vam ser el dia de Sant Antoni i com a experiència ens vam fer un variat a l’estil mallorquí amb alguns dels plats que presentava el buffet com els calamars a la romana casolans, la freixura de porc, pilotes amb tomàtigat i croquetes de rap i gambes. Hi havia també sípia en salsa i altres plats per al variat, on no hi podia mancar l’ensaladilla.

De segon, us recomanam la porcella al forn que es serveix al mostrador de les carns, molt ben feta, amb cotna cruixent i una de les especialitats de la casa, juntament amb la paella.

Després del dinar, són molts els que gaudeixen de la música en viu i els balls de saló.

HOTEL SAGITARIO PLAYA
Avinguda de la Platja, 4
Cala Blanca – Ciutadella
Reserves: 971 38 28 77 o direccion@hotelsagitario.com
www.sagitariohotels.com

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.