Baleària

Els musclos al forn d’Es Molí des Racó, a Es Mercadal És un dels plats de la cuina marinera menorquina

El Restaurant Es Molí des Racó, a Es Mercadal, és un dels temples de la cuina menorquina i un dels restaurants més populars de l’illa, on s’hi troben als seus menjadors des dels camioners i representants d’empreses de l’illa i de fora, a menorquins i menorquines, com també aquells turistes que voles tastar la gastronomia menorquina.

En la nostra darrera visita, aquesta setmana per a ser exactes, vam provar un dels entrants estrelles des Molí, els seus musclos al forn a la menorquina.

Altres plats de cuina menorquina que us recomanam si anau a Es Molí des Racó són: Pollastre am escamarlans, caragons amb cranca, conill amb figues, perdiu amb col, llengua amb tàperes, a més dels seus be, cabrit o porcella al forn, i com no, aquests musclos a la menorquina.

RESTAURANT MOLÍ DES RACÓ
Carrer Major, 53 – També amb cotxe des de la carretera Maó-Ciutadella, directe al aparcament.
Es Mercadal
Reserves al 971 37 53 92
Obert tot l’any de 10,00 a 23,30 h.

Recomanat per foodiesonmenorca.com

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.