Un nou “Sopars a cegues” organitzat per ONCE i Cómete Menorca al Cabòria Restaurant de Ciutadella

11/01/2023
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Un nou “Sopars a cegues” organitzat per ONCE i Cómete Menorca al Cabòria Restaurant de Ciutadella

La delegació d’ONCE a Menorca, i el portal d’experiències gastronòmiques Cómete Menorca, organitzen un nou “Sopars a cegues” al restaurant Cabòria, a Ciutadella, amb un menú degustació de 5 plats a càrrec del jove xef Jesús García.

Els comensals han de portar una antifaç durant tot el sopar i s’han d’enginyar per anar menjant i bevent sense veure res, aguditzant els altres sentits. Un representant de la ONCE donarà unes instruccions bàsiques abans de començar el sopar. Al final es farà un joc, consistent a encertar els productes o ingredients que han aparegut als plats. Qui aconsegueixi més encerts, tindrà el sopar gratuït.

Amb aquests sopars es pretén sensibilitzar i prendre consciència de com se sent una persona cega, amb quines dificultats es troba en una activitat tan quotidiana com és menjar, cosa que fem cada dia diverses vegades. Però alhora els assistents podran viure una experiència gastronòmica i sensorial única, passar una estona divertida i menjar molt bé, atès el nivell dels restaurants i els cuiners on es realitzen els sopars.

Serà aquest divendres dia 13 de gener al restaurant CABÒRIA de Ciutadella a les 20h30 (es prega puntualitat perquè tots els comensals han de començar a sopar alhora), i el preu del sopar és de 55€, dels quals 1€ per comensal es destinarà a una entitat benèfica.