El Mercat Femenías de Maó, temple dels pintxos i les tapes a Menorca

Una de les cites per als amants dels pintxos i tapeo és el Mercat Femenías, o Plaça des Peix, de Maó que els dissabtes s’ha convertit en l’epicentre de trobada per a fer l’aperitiu, dinar de tapes i pintxos i fins i tot del tardeo.

El Mercat Femenías ha seguit el model de mercats com els de l’Olivar a Palma, el de La Ribera a Bilbo o el de San Miguel a Madrid o la Boqueria de Barcelona, on a més dels llocs per a la venda de productes tradicionals, peix en el cas de Maó, hi ha una boníssima oferta gastronòmica.

Son uns quants els establiments que oferèixen les seves especialitat en finger food, allò que es menja amb les mans i l’ambient és del millor que trobam a Menorca pel fet que es troba a un recinte on no hi ha vesins al costat i les molèsties per renous són mínimes.

Una bona fórmula i que funciona.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.