Cuina i identitat: Tradició i modernitat al Museu de Menorca Conferència a càrrec de Jesús Contreras

La cuina com a símbol identitari. Quina importància té l’alimentació alhora de forjar-se una identitat com a poble? Des de quan els productes alimentaris són patrimoni? Entorn aquestes preguntes es parlarà en la xerrada Cuina i identitat; Tradició i modernitat, conferència a càrrec de Jesús Contreras, catedràtic emèrit d’Antropologia Social i director de l’Observatori de l’Alimentació del Parc Científic de Barcelona, al Museu de Menorca. Es tracta d’una activitat que està adreçada a tots els públics i que es durà a terme el dimecres 26 d’octubre, a les 19:30 h. I tindrà una durada aproximada d’1 hora i 15 minuts.

Activitat gratuïta (El cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca.)

Inscripció prèvia: Sí. Amb el següent enllaç accediran al formulari d’inscripció.

Per més informació al telèfon: 971 350 955, o bé Via e-mail: activitats@museudemenorca.com Com també, al web del Museu www.museudemenorca.com.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.