Baleària

Mercadona dóna més de 100 tones d’aliments a entitats socials de Menorca Des del mes d’abril, la companyia dona aliments a la Creu Roja cada dia des dels tres supermercats que té a l'illa

Laura Anglada, regidora de l’Ajuntament de Ciutadella recull la donació de Mercadona

Mercadona ha donat més de 100 tones de productes de primera necessitat a entitats benèfiques de Menorca des de principi d’any, l’equivalent a uns 2.000 carretons de la compra.

Les donacions s’han destinat principalment a la Creu Roja, que cada dia rep aliments des dels tres supermercats que Mercadona té a l’illa. Els productes, que són aptes per a la venda, però no per al consum, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè l’entitat els reparteixi entre els més de 700 usuaris que atén a Maó i Ciutadella.

A més, sobre la base del compromís de la companyia de supermercats amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat, Mercadona ha donat aquesta setmana 4 tones de productes de primera necessitat, com ara llet, pasta, arròs, oli, cereals, suc o gel de dutxa, als ajuntaments de Ciutadella i Maó, fruit dels acords de col·laboració que ha renovat amb tots dos consistoris, perquè es distribueixin entre les organitzacions socials que treballen amb les persones més desafavorides.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Maó, Enric Mas, va agrair a Mercadona “la seva col·laboració i implicació social amb el Banc d’Aliments municipal, una oportunitat que oferim a les empreses del municipi per comprometre’s socialment amb els seus clients, que són la gent de Maó”. Així mateix, la regidora de Recursos Humans i Atenció Social de l’Ajuntament de Ciutadella, Laura Anglada, va valorar molt positivament “la implicació i sensibilitat de les empreses privades amb els col·lectius especialment vulnerables” i va declarar que aquesta acció mostra que “a través de la implicació de tots, podem millorar les condicions de vida de les persones”.

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Menorca, Ester Coll, va reconèixer als serveis socials dels ajuntaments de Maó i Ciutadella “el seu treball i dedicació incansables” i va destacar que “és una satisfacció haver establert enguany noves vies de col·laboració a l’illa, com les donacions directes des dels nostres supermercats, per poder arribar més i millor a la societat menorquina”.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.