Horeca Balears s’estrenarà a Menorca el març de 2023

Horeca Balears, la cita dels professionals de l'hostaleria i el turisme de les illes, segueix creixent. Després de celebrar-se amb èxit a Mallorca i Eivissa, el març del 2023 arriba el torn de Menorca.

Horeca Balears s’estrenarà a Menorca el març de 2023

Horeca Balears s’ha consolidat com la trobada anual dins del món professional de la restauració i hostaleria tant a Mallorca com a Eivissa i el 2023 arriba a l’illa de Menorca amb la seva primera edició, que tindrà lloc del 22 al 24 de març al Espai Menorca, Recinte Firal i Sales de Formació de Maó.

Per a la seva organització, els responsables de l’esdeveniment van visitar l’illa per estudiar línies de col·laboració amb l’ASHOME (Associació Hotelera de Menorca), l’Associació Menorquina de Cafeteria Bars i Restaurants i Menorca Restaurants, així com amb Agroxerxa, amb la intenció d’oferir a els professionals loportunitat de participar a la fira.

La cita reunirà els professionals de l’hostaleria i la restauració que podran conèixer l’oferta d’empreses de serveis, maquinària, equipament, així com elaboració i distribució de productes alimentaris.

A més, durant l’esdeveniment s’organitzaran activitats paral·leles i formacions per als professionals del sector i acollirà exposicions de productes, demostracions, degustacions, concursos, showcookings, etc.

L’entrada és exclusiva per a professionals mitjançant invitació de les marques que hi participin, les associacions col·laboradores i institucions públiques.