Baleària

Horeca Balears s’estrenarà a Menorca el març de 2023 Horeca Balears, la cita dels professionals de l'hostaleria i el turisme de les illes, segueix creixent. Després de celebrar-se amb èxit a Mallorca i Eivissa, el març del 2023 arriba el torn de Menorca.

Horeca Balears s’ha consolidat com la trobada anual dins del món professional de la restauració i hostaleria tant a Mallorca com a Eivissa i el 2023 arriba a l’illa de Menorca amb la seva primera edició, que tindrà lloc del 22 al 24 de març al Espai Menorca, Recinte Firal i Sales de Formació de Maó.

Per a la seva organització, els responsables de l’esdeveniment van visitar l’illa per estudiar línies de col·laboració amb l’ASHOME (Associació Hotelera de Menorca), l’Associació Menorquina de Cafeteria Bars i Restaurants i Menorca Restaurants, així com amb Agroxerxa, amb la intenció d’oferir a els professionals loportunitat de participar a la fira.

La cita reunirà els professionals de l’hostaleria i la restauració que podran conèixer l’oferta d’empreses de serveis, maquinària, equipament, així com elaboració i distribució de productes alimentaris.

A més, durant l’esdeveniment s’organitzaran activitats paral·leles i formacions per als professionals del sector i acollirà exposicions de productes, demostracions, degustacions, concursos, showcookings, etc.

L’entrada és exclusiva per a professionals mitjançant invitació de les marques que hi participin, les associacions col·laboradores i institucions públiques.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.