El Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca es converteix en patrocinador de TaPalma 2022 La Sobrassada de Mallorca es converteix en l'ingredient principal de la tapa temàtica del concurs

El Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca ha esdevingut patrocinador de TaPalma 2022 apostant per la gastronomia i el producte local.

TaPalma, organitzat per AgenciaCom i Restaurció Caeb, és un esdeveniment gastronòmic que compta amb una ruta de tapes i còctels que se celebrarà del 23 al 27 de novembre a Palma. Mentre que el dilluns 21 de novembre se celebrarà el concurs al Palau de Congressos de Palma, amb la Sobrassada de Mallorca com a ingredient principal de la tapa temàtica.

El president del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca, Andreu Palou, ha explicat que “la Sobrassada de Mallorca és senya de la nostra identitat cultural, a més és economia i llocs de treball i, a més, cal un suport conjunt entre la restauració i el nostre producte local més emblemàtic. A més, és important unir esforços i realitzar una aposta mútua entre la restauració i Sobrassada de Mallorca”.

A més, Palou ha destacat que “la tapa temàtica serà crucial perquè es treballi amb la Sobrassada de Mallorca en format més creatiu, i en les seves múltiples aplicacions culinàries, i es vagi incorporant cada cop més a les propostes de la restauració, reforçant la versatilitat que té la nostra sobrassada”.

“Davant l’èxit de la passada edició, som optimistes i estem segurs que el nivell gastronòmic de TaPalma 2022 serà encara més gran que el de l’any passat tant en propostes de Tapes com pel prestigi dels participants i que el canvi que suposa la Tapa temàtica del 2022 amb la incorporació de Sobrassada de Mallorca serà molt positiu, de creixement i les propostes sorprendran per qualitat, tradició i imaginació”, ha afegit el president del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca.

I ha finalitzat que “aquests dos anys 2020 i 2021 han estat anys difícils en què el sector ha aguantat, relativament i amb prou feines, atesa la magnitud i impacte sanitari i social de la pandèmia i la crisi. La importància de mantenir la qualitat ha quedat manifesta i juntament amb extremar les garanties de qualitat del producte estrella de Mallorca, potenciarem la promoció del seu coneixement i la seva introducció cada vegada més en la restauració, així com fomentarem nous estudis sobre les excel·lents propietats de la Sobrassada de Mallorca”.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.