La cuina que no hem de perdre Xerrada gastronòmica de Bep Al·lès avui a les 21,00 h a Ferreries

Dins el cicle de conferències “Xerrades a la Fresca” que promou Pere Fraga amb el suport de l’Ajuntament de Ferreries, Agenda 21 i Ferreries Tot l’Any,  es celebrarà avui vespre a les 21,00 h a Ses Fonts d’Enfora la xerrada “La cuina que no hem de perdre” a càrrec de l’editor de la revista DFerreries i periodista i escriptor gastronòmic, Bep Al·lès, que ens aportarà la seva visió sobre la cuina menorquina, aquells plats de cuina tradicional que estam perdent i també la manca de plats de cuina menorquina a les cartes dels restaurants i gastrobars de l’illa, cosa, que veu de manera preocupant.

Al·lès parlarà de cuina i de rebosteria, tot aportant coneixements i vivències personals, tot intentant de fer una xerrada amena i que s’interactiu amb el públic present, que ha d’aportar també la seva visió, perquè recuperar o deixar que no es perdi la nostra cuina és una feina de tots i totes, tant dels que som ciutadans i ciutadanes d’apeu com de les Administracions.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear