Sandra Moll visita Morvedra Vell arrel del seu premi internacional L'oli de Morvedra és ara mateix el millor quart oli d'oliva ecològic del món

La regidora Sandra Moll, responsable de Comerç, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Ciutadella ha visitat dimecres matí el lloc de Morvedra Vell, on s’ha reunit amb el seu propietari Enric Pinyol i el seu encarregat Pito Barber, als que ha felicitat per haver obtingut un important guardó  a la fira Biofach, celebrada el passat cap de setmana a Alemanya, on l’oli de Morvedra ha estat guardonat com a quart millor oli d’oliva ecològic del món.

Moll conscient del que aquest guardó significa per el productor i també per a Ciutadella com a municipi que aposta pel producte local i la diversificació de la renda agrària, ha visitat el lloc de Morvedra, que compta amb 2.300 oliveres de diferents varietats i que treu al mercat el seu oli d’oliva extra verge (AOVE) amb un cupatge de les varietats d’oliva arbequina i picual, a la que es suma l’olivó d’ullastre de l’ílla, que el fa únic i amb un tast sensacional que el col·loca entre els millors 10 olis del planeta.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear