Godai by Julián Mármol, el primer restaurant japomenorquí del món

Després de l’enorme èxit de públic i crítica recollit per Godai l’estiu del 2021, aquest any es retroba amb el públic menorquí per consolidar-se com el millor restaurant japonès de l’Illa.

“Godai és un restaurant fusió de cuina japonesa amb producte menorquí”, explica el xef Julián Mármol. “L’aigua de Menorca és rica en peix, marisc i mol·lusc de molt alta qualitat, que nosaltres aprofitem per a les nostres elaboracions basades en l’alta cuina japonesa. Però no només ens assortim d’aquests productes del mar, sinó que també del nostre propi hort ecològic quilòmetre zero, localitzat al mateix hotel. I també d’altres elements elaborats a Menorca, com el cuixot, la sobrassada i amaniments típics menorquins que donen un resultat espectacular amb la base de la cuina japonesa”.

“Qualsevol plat amb un producte de molt alta qualitat com l’ingredient menorquí que nosaltres fem servir a Godai, dóna un resultat molt diferent de la mateixa elaboració feta amb un altre producte. Les característiques del Mediterrani menorquí, els hàbitats diferents en què es crien les espècies autòctones com el Cap Roig, la Gallineta, fan que els sabors siguin molt especials i inigualables”, explica el xef.

Originalitat

“La nostra oferta és absolutament inèdita i mai vista abans. L’originalitat presideix cadascuna de les nostres elaboracions. Són receptes nostres i suposen una volta de rosca per assolir l’exquisidesa que demanen els nostres clients”, assegura Mármol.

Els que encara no coneguin Godai i també aquells que van quedar enlluernats per l’experiència de l’any passat, no poden deixar de visitar aquest restaurant ubicat a Suits del Lago, l’hotel 5 estrelles de Lago Resort Menorca, i gaudir d’un sopar sota les estrelles, amb vistes al port esportiu de Cala en Bosch.

La proposta gastronòmica està composta, a triar, per la carta Godai (amb sashimi, nigiri i altres plats exquisits) o el menú degustació Minoruka, que inclou alguns plats com gamba vermella menorquina amb allada Japomenorquina, gamba carabinera de Menorca en tempura amb salsa del seu coral, gyoza de cap-roig, nigiri de ventresca de llobarro amb amaniment menorquí o el gunkan de moll dós amb steal tàrtar de vedella vermella de Menorca, entre d’altres.

Lucas García, CEO de Lago Resort, explica que “seguim apostant, amb més força que mai, per ser el millor japonès de Menorca, amb la màxima qualitat i tot elaborat amb producte local i quilòmetre zero. Som el primer japomenorquí del món i hem de mantenir l’èxit aconseguit l’any passat. De la mà de Julián Mármol segur que ho aconseguirem”.

Only Adults

Goday,  a l’igual que tots els establiments de Lago Resort Menorca, està destinat al públic adult. Està obert de dimarts a diumenge, a partir de les 19 hores. Reserves al telèfon 971 384 188 i al web www.godaimenorca.com.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.