20 restaurants participen a la 7a edició de les “Jornades Gastronòmiques de Peix” Els restaurants elaboraran un menú especial amb el peix i el marisc com a protagonistes del 6 al 15 de maig

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, organitza la setena edició de les Jornades Gastronòmiques de Peix on el peix i el marisc són els ingredients protagonistes dels menús elaborats pels restaurants que hi participen.

L´esdeveniment gastronòmic es celebrarà al llarg de 10 dies consecutius. Després de la bona acollida de les jornades passades, aquest any també s’ha decidit fer-ho entre setmana. Amb un menú especial de migdia a base de peix i/o marisc com a ingredients principals.

El menú es podrà tastar cada dia durant 10 dies consecutius del 6 al 15 de maig.

El menú de les Jornades Gastronòmiques de Peix serà diferent a cadascun dels vint restaurants que hi participen, cosa que dóna opció a realitzar una ruta gastronòmica per diferents municipis de l’illa: Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Fornells, Es Migjorn, Maó, Es Castell, Sant Climent i Sant Lluís,

Els menús es podran consultar a la web  www.gastronomiamenorca.es, i es recomana que en reservar taula es consulti el menú de cada dia en tractar-se de producte fresc.

Es podran degustar plats tan desitjables com, Fornera de gamba vermella, sípia i musclos, Gall Sant Pere i Rap fregit o Arròs caldós estil pescador, entre molts altres.

Establiments participants per poblacions:

Aquarium Port Ciutadella – Ciutadella

Aquarium Calan Bosch – Ciutadella

Cafè Balear – Ciutadella

Cas Safrà Gastrobar – Ciutadella

Es Born Café Bistro – Ciutadella

Rels Restaurant – Ciutadella

Mesón Rías Baixas – Ferreries

Hostal Restaurante Jeni – Es Mercadal

Mesón Can Jaume – Es Mercadal

Moli d’Es Racó – Es Mercadal

Ca na Marga – Fornells

Es Chic – Es Migjorn

Restaurante Lady Hamilton – Es Migjorn

Can Joanet – Mahón

Restobar Mo – Mahón

Sa Lliga Maritim – Mahón

Sant Joan de Binissaida – Es Castell

Casino Sant Climent – Sant Climent

Sa Pedrera d’es Pujol – Sant Lluís

Sa Parereta d’en Doro – Sant Lluís

Aquesta acció compta amb el patrocini de la Fundació Foment de Turisme de Menorca i la col·laboració de PIME Menorca, Menorca Regió Gastronòmica Europea, Agroxerxa, Foodies on Menorca i l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.