La Fira Arrels arriba als restaurants de Menorca amb les jornades gastronòmiques Arrels 11 restaurants de l’illa oferiran un menú elaborat amb producte local del 28 d’abril a l’1 de maig

Durant quatre dies, restaurants de diferents municipis oferiran un menú especial Arrels, elaborat amb productes menorquins i de temporada, productes que al mateix temps seran protagonistes de la Fira Arrels que impulsa el Consell Insular de Menorca i que tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig.

D’aquesta manera, Arrels amplia el seu radi d’acció i porta la seva essència als restaurants de l’illa per continuar reivindicant i donant a conèixer la qualitat i la diversitat del producte de Menorca, així com l’excel·lència de la cuina menorquina en l’any en què Menorca ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia.

Restaurants participants:

Gambes vermelles de Menorca. Cafè Balear. Foto: Bep Al·lès©

Maó: RTE. ARJAU
Sant Lluís: PAN Y VINO – RTE. LA VENTA – CLEMENTINA
Alaior: ES FESTUC
Es Mercadal: MESON CAN JAUME – ES MOLI DES RACÓ
Ciutadella: CAFÉ BALEAR – ES TAST DE NA SILVIA – MORVEDRA NOU – RELS RESTAURANT

Els menús que oferirà cada restaurant es podran consultar a la pàgina web de cada restaurant o al mateix establiment.

Arrels, la cita gastronòmica de l’any

La Fira Arrels tindrà lloc el pròxim cap de setmana 30 d’abril i 1 de maig al recinte firal de Maó. Hi podrem torbar una àmplia selecció de productes locals amb més de 45 expositors, així com un programa d’activitats que inclou degustacions guiades, xerrades i cuina en directe de la mà de prestigiosos cuiners i cuineres i també activitats gastronòmiques per als més petits.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week