Sopar solidari “Menorca per Ucraïna” amb Fra Roger i Càritas Menorca

Càritas – L’Hotel Port Ciutadella, serà l’espai que acollirà aquesta innovadora iniciativa a Menorca, la cadena Set Hotels posa a disposició les seves instal·lacions per a la celebració del Sopar Solidari “Menorca per Ucraïna”, que impulsa l’associació gastronòmica i cultural Fra Roger i Càritas Menorca,que se celebrarà el divendres 29 d’abril a les 21 h.

El secretari de Fra Roger, Antoni Aguiló ha manifestat que, “tot és per ajudar a la gent d’Ucraïna i esperem que tingui un bon ressò”

Més de nou cuiners col·laboradors de Fra Roger seran els encarregats de preparar un menú molt especial, els beneficis del qual es destinaran a la campanya “Càritas amb Ucraïna”, i així fer costat a la ciutadania Ucraïnesa en aquests difícils moments. Des de  Càritas d’Ucraïna i les dels països limítrofs s’estan acompanyant a centenars de milers de persones que romanen al país així com als refugiats que travessen les fronteres, els principals suports són aigua, aliments, kits d’higiene i combustible, així com l’adequació d’espais segurs durant el trànsit.

El director de Càritas, Gabriel Pons, ha volgut agrair a tots els implicats per la seva solidaritat, especialment a José M. Borràs per posar en marxa la iniciativa, a Fra Roger pel seu continu compromís amb l’entitat i també a col·laboradors i proveïdors que faran aquest esdeveniment possible.

El menú que consistirà en tres snacks, dos entrants, un plat principal i unes postres, comptarà amb grans cuiners de la nostra illa com a creadors, Joan Bagur de Rels, Felip Llufriu de Mon Restaurant, tots dos de Ciutadella, Tomás Cano de Urban Maó i Max Gonzalvo de S’Arjau a Maó, Doro Biurrún de Sa Paradeta den Doro i Luis J. Santos de Servei d’àpats Sant Lluis i Jose Mª Borrás de Santa Marianna a Alaior, seran alguns d’ells, on també col·laboren empreses locals com Estrella Damm, Coca Cola, S’Algar Catering, Baret Consultors, Grup Setmanaris i Revistes, Sa Cooperativa del Camp, Foodies on Menorca, Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Diari Menorca, Setmanari El Iris, Diari Digital eliris.cat, DFerreries, IB3, Comete Menorca, Menorca al Día, Ser Menorca i Cadena COPE, amb la donació de mataries primeres i serveis.

En paraules de José M. Borràs, xef inspirador de l’esdeveniment, “el principal objectiu és recaptar fons per a Ucraïna, i demostrar que Menorca és un poble unit i que podem fer grans coses.”

EL MENÚ

Snacks:

Cappuccino d’espàrrec navarrès, mojo i gamba

Niu amb monyaco, carxofa, cuixot i tàperes

Miso d’albergínia amb verat

Primer plat:

Sopa d’ametlles amb formatge i ceba

Plat principal:

Galtes meloses amb albercoc

Postres:

Pastís de formatges de Menorca deconstruït

Els comensals (places limitades) podran gaudir d’exquisits plats i la satisfacció de donar suport a aquesta causa solidària per 50 € el cobert, a més l’organització posa a disposició una “Fila 0” on es pot fer arribar un donatiu sense necessitat d’assistència a la vetllada.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week