Excursió del GOB a Son Tarí Nou

16/03/2022
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Excursió del GOB a Son Tarí Nou

Les excursions de Custòdia Agrària segueixen en marxa! El proper dissabte 26 de març el GOB Menorca ens convida a caminar per la costa sud de Ciutadella i visitar la finca de Son Tarí Nou.

Allà, el pagès de la finca ens farà una visita guiada per mostrar-nos les feines que fa i com gestiona el bestiar oví i caprí. Com de costum, després de la caminada i l’explicació podrem gaudir d’un tastet de productes de la finca, acompanyats d’altres productes de Custòdia Agrària.

L’activitat serà en horari de matí. La finca està situada a la costa sud de Ciutadella. Ens trobarem a les 9:30 i es preveu acabar a les 13:30. L’itinerari és d’uns 7 km i dificultat baixa. Tornarem en bus fins el punt de trobada. L’activitat té un cost de 12€, que inclou guiatge, tastet i bus de retorn. Les places són limitades, es requereix inscripció prèvia clicant aquí.

Son Tarí Nou és una finca que es dedica principalment a la producció de carn de be i cabrit de raça autòctona. Fan venda directa i se’ls pot encomanar lots de carn, que reparteixen a domicili. Aquells que vingueu a l’excursió tindreu l’oportunitat de veure de primera mà com són criats i podreu apuntar-vos als seus canals de difusió, per estar ben informats de quan disposen de carn.

En el següent vídeo podreu veure en Carlos Llufriu, el pagès de Son Tarí, juntament amb altres pagesos i pageses de Custòdia Agrària explicant com tenen cura de la fertilitat del sòl.

No us ho penseu molt i apunteu-vos a conèixer més de prop el camp de Menorca!

Aquesta activitat forma part del projecte “Excursions per conèixer un model agrari sostenible a Menorca en el marc global”, que compta amb el finançament principal del Fons Menorquí de Cooperació a través dels ajuts per a projectes d’Educació per a la Ciutadania Global i Desenvolupament Local i de la Fundació MAVA.