La cuina de tradició i l’avantguarda protagonitzen una nova edició dels “Tasts de Rosa Blanca”

El cuiner estrella Michelin Jaume Vicens serà l’encarregat de crear cinc elaboracions, on els elements típics mallorquins seran els protagonistes

La cuina de tradició i l’avantguarda protagonitzen una nova edició dels “Tasts de Rosa Blanca”

Cervesa Rosa Blanca presenta la cinquena edició de la seva proposta gastronòmica per excel·lència, “Tasts de Rosa Blanca”, on descobrirem tots els matisos de la Hoppy Lager maridada amb cinc elaboracions creades per a l’ocasió. Enguany serà un dels cuiners més joves i alhora més valorats de Mallorca, Jaume Vicens, qui s’encarregarà de l’experiència culinària.

En el menú dissenyat per a l’esdeveniment, Jaume Vicens es basa en els productes típics de Mallorca tractats amb tècniques d’avantguarda, sense perdre l’essència i l’emoció de la tradició. Al mateix temps, totes les elaboracions estan dissenyades en consonància amb els tons gustatius que defineixen Rosa Blanca.

Enguany “Tasts de Rosa Blanca” se celebra en un lloc molt especial, en el restaurant de Sóller, Béns d’Avall. Precisament és allà on Jaume Vicens, juntament amb el seu pare i mestre cuiner, Benet Vicens, creen, dissenyen i conceptualitzen la singular proposta d’un restaurant que duu més de cinquanta anys defensant la cuina balear i que el 2020 va ser guardonat amb la seva primera estrella Michelin i se celebraran els dies 21, 22, 23, 24, 29 i 30 de abril i 1, 7 i 8 de maig.

Inspirat per la seva història familiar i un enclavament situat en plena serra de Tramuntana, la cuina de Jaume Vicens té com a fil conductor els records generats a través del sabor, posant en valor els productes cultivats en el seu propi hort. Tota la seva proposta comptarà amb una important presència d’herbes aromàtiques àrabs i africanes i cítrics que recorden directament les aromes primaverals de l’illa.