Made in Menorca present a la fira Orígens d’Olot

Aquest cap de setmana una expedició menorquina ha participat en la novena edició de la fira Orígens d’Olot. Es tracta d’una fira gastroalimentària que ha reunit a més de 60 productors d’arreu del territori català, així com reconeguts cuiners, i que enguany ha tingut el mar i muntanya com a tema central.

En concret, Menorca ha participat com a territori convidat i hi han estat presents sis productors menorquins que han portat des de formatges i embotits, fins a ginebra, croquetes o dolços (embotits Raima, Gin Xoriguer, formatges s’Arangí, Sa Sucreria, Croqueteria Menorca i formatges Binigafull). També hi ha estat present el xef menorquí David de Coca qui ha ofert una sessió a l’Aula de Cuina.

A més a més, s’ha comptat amb una aula de tast on s’han pogut degustar i donar a conèixer els productes Made in Menorca, cosa que ha permès apropar encara més els nostres productes als visitants de la fira.

Des del servei d’Economia s’ha donat suport a aquesta iniciativa per aprofitar aquesta oportunitat de promoció i ha finançat l’estand dels sis productors, així com el transport dels productes. Cal recordar que Orígens és una de les fires gastronòmiques de referència en el territori català i que en la seva darrera edició, el 2019, va comptar amb 8.000 visitants i es van vendre més de 48.000 tiquets de tast en total.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week