El curtmetratge ‘A Food and Love Story’ guardonat a l’Amorgos Tourism Film Festival

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Departament d’Economia, com a stakeholder de la candidatura ‘Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022’.

El curtmetratge ‘A Food and Love Story’ guardonat a l’Amorgos Tourism Film Festival

Durant la cerimònia dels premis de la 12a edició de l’Amorgos Tourism Film Festival, que va tenir lloc el passat 7 de novembre a Amorgos, Grècia, el curtmetratge menorquí ‘A Food and Love Story’ va ser guardonat amb el primer premi de la categoria de gastronomia. Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Departament d’Economia, com a stakeholder de la candidatura ‘Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022’.

L’Amorgos Tourism Film Festival és un esdeveniment anual organitzat per la Cultural Women’s Associations d’Amorgos i l’Ajuntament d’Amorgos. Es va iniciar al 2010 durant el 8è Congrès Internacional de Cultura i Turisme YPERIA i el seu objectiu principal és ser una plataforma internacional per millorar el turisme a través de produccions audiovisuals i premiar les millors peces de turisme i viatges.

Aquesta edició del festival ha comptat amb més de 140 peces audiovisuals de 37 països diferents, el que demostra l’alt nivell de competitivitat i el caràcter Internacional de l’esdeveniment.

Food Film Menu
Cal recordar que ‘A Food and Love Story’, de Bendito Films, va ser seleccionat per un jurat d’experts internacional com el millor curtmetratge en la categoria d’experiències relacionades amb el menjar, passant a ser, així, un dels set finalistes del certamen internacional Food Film Menu de l’IGCAT. Finalment, el curtmetratge es va alçar amb el premi absolut del concurs, sent així seleccionat com la millor peça audiovisual europea de tot el certamen, i el qual es va recollir el cap de setmana passat en el marc del Festival de Cinema de Girona pel conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Gonyalons.