Comencen a mancar aliments als supermercats per mor del temporal de vent i mala mar Des de fa 5 dies l'illa està incomunicada per mar i les previsions de millora es fan esperar

Els que avui han anat a fer la compra  a segons quins supermercats o botigues s’han adonat que les prestatgeries d’aliments frescs o d’algunes carns com el pollastre estan buides. El motiu és que Menorca porta 5 dies aïllada i no arriben vaixells amb mercaderies des de divendres passat i, les perspectives meteorològiques no són encara de millora. De fet, alguna gran superficie alimentaria ha optat per a dur les seves mercaderies amb avió.

Carns com la de pollastre, o aquells aliments que solen venir envasats com és el cas d’ensalades preparades, fruites com els nabius, gerds o pinya tropical pelada, a més dels peixos preparats, són els que es troben a faltar i els prestatges on solen estar col·locats romanen buits, almanco avui migdia.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week