Conill amb grevi

Ingredients: 1 conill, 1 llimona, 1 got de vi blanc sec, 1 got d’oli, 1 cullerada de grevi, all i julivert picats, pebre bo, sal i sèu de porc.

Elaboració: Tindrem un conill tallat a troços i el posarem dins una palangana o llauna fonda. Mesclarem el grevi amb el vi i reservam. Regam els talls de conill amb el suc de llimona, després amb l’oli i finalment amb el grevi dissolt amb el vi blanc, i deixam macerar entre dues i tres hores a un lloc fresc. Ara ho podem fer a la gelera. Passat aquest temps, posarem una bona cullerada de sèu dins una paella, i quan es fongui hi fregirem els talls de conill fins que quedin ben dauradets, a foc dolç.

Podem acompanyar aquest plat amb patates fregides o bé amb monyaco fregit, encara que també hi mariden bé unes cebes caramelitzades.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.