Primer tast sensorial de formatge i vi de Menorca per a residents i visitants

Avui matí s’ha celebrat el primer tast sensorial de formatge i vi que ha tingut lloc al Centre Artesanal de Menorca. Es tracta de la primera de les activitat que, cada dissabte durant els mesos de juliol, agost i setembre, s’organitzen amb la col·laboració de Sa Cooperativa del Camp per apropar el producte local i l’artesania tant a residents com a visitants.

Les activitats, plantejades per adults o per un públic familiar, es fan sempre a les 11 hores al mateix Centre, en català i castellà. Amb una durada d’una hora, els participants han d’aportar 1 euro, ja que la resta ho finança el Centre Artesanal de Menorca. Els grups tenenn un aforament limitat i per a més informació i reserves es pot telefonar al 971 154 436  o enviar un correu electrònic a info@artesaniademenorca.com

Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.