EL CENTRE ARTESANAL DE MENORCA ORGANITZA CADA DISSABTE D’ESTIU TASTS DE PRODUCTES I TALLERS L’objectiu d’aquesta nova acció és apropar el producte local i l’artesania illenca a residents i visitants.

La Fundació Foment de Turisme de Menorca (FFTM) organitza a través del Centre Artesanal noves experiències per apropar el producte local i l’artesania tant a residents com a visitants durant aquest estiu. Així, cada dissabte entre juliol, agost i setembre hi haurà tasts de productes o tallers amb la col·laboració de Sa Cooperativa del Camp.

Les activitats, plantejades per adults o per un públic familiar, es faran sempre a les 11 hores al mateix Centre, en català i castellà. Amb una durada d’una hora, els participants hauran d’aportar 1 euro, ja que la resta ho finança el Centre Artesanal de Menorca. Els grups tindran un aforament limitat i per a més informació i reserves es pot telefonar al 971 154 436  o enviar un correu electrònic a info@artesaniademenorca.com

La proposta d’experiències, que van més enllà del simple tast o la manipulació, és la següent:

 • 10 juliol: Tast sensorial de formatge i vi (adults). Maridatge de dos productes d’elaboració artesana que dia a dia conquereixen els paladars més exigents.
 • 24 juliol: Taller de pintura al tremp d’ou (familiar). Primer es coneixeran les característiques físiques i químiques dels ous per després utilitzar-los per fer pintura i pintar una obra.
 • 31 juliol: Taller la llet i el formatge (familiar). Descobriran com es fa un dels productes més representatius de l’illa i quina és la matèria primera que s’empra.
 • 7 agost: Tast sensorial de formatge i vi (adults). Maridatge de dos productes d’elaboració artesana que dia a dia conquereixen els paladars més exigents.
 • 14 agost: Taller de pintura al tremp d’ou (familiar).
 • 21 agost: Taller la llet i el formatge (familiar).
 • 28 agost: Taller artístic amb fruites i verdures (familiar). Imitació de l’artista italià Giuseppe Arcimboldo creant un retrat efímer a partir de fruites i verdures.
 • 4 setembre: Taller la llet i el formatge (familiar).
 • 11 setembre: Tast sensorial de formatge i vi (adults).
 • 18 setembre: Tast sensorial d’oli (adults). Menorca recupera la producció de l’oli destacant el que s’extreu del fruit dels ullastres tan presents en el paisatge de l’illa.
 • 25 setembre: Tast sensorial de mel (adults). Menorca és territori de mel, fins i tot ja se’n feia referència en època romana; aquí en descobriran les característiques organolèptiques
Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.