Cómete Menorca i Es Tast de na Sílvia amb Jordi Pons Capó

Cómete Menorca y Es Tast de na Silvia col·laboren amb Jordi Pons Capó, diagnosticat d’Atàxia Episòdica, en el seu repte per a recaptar fonsque es destinaran a l’associació de lluita contra l’Escleròsi Múltiple.
Ho faran elaborant un Menú (Silvia Anglada, d’Es Tast de na Silvia) amb els productes i aliments que poden ajudar a prevenir aquesta malaltia i minimitzar els seus efectes, mentres que Cómete Menorca) li donarà difusió a través de les seves xarxes socials i altres canals.
El repte és recórrer el Camí de Cavalls en 4 etapes. La col·laboració de les empreses i particulars consistirà en aportar una quantitat de doblers (la que es vulgui) per cada quilòmetre recorregut per Jordi Pons.
Jordi Pons Capó és un ciutadallenc a qui fa vint anys li van diagnosticar Atàxia Episòdica, una malaltia rara, degenerativa, que li provoca episodis de pèrdua de mobilitat i visió, dificultant d’una manera molt seriosa poder dur una vida normal.
Compartir a
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.