Sour de romaní Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Espai patrocinat per Gin Xoriguer

 data-srcset

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de quilòmetre 0, producte de proximitat i sostenible. Excursions al camp, anar a cercar esclata-sangs, sortir a gaudir de la natura que tenim, i un dels elements que podem trobar més fàcilment al camp és el romaní, una herba aromàtica, molt utilitzada tant a la cuina com a l’ús quotidià, ja sigui per espantar als moscards o per aromatitzar. També és temporada de xemeneia, de foc, de fred, per així li donarem el toc fumat de romaní.

Ingredients:

  • 25ml Gin Xoriguer
  • 25ml Suc de Llimona
  • 35ml xarop de romaní
  • Clara d’ou (opcional)

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  A continuació ja podem servir decorant amb unes fulles de romaní i una pell de llimona. Per fer el xarop de romaní posem aigua i sucre a candidats iguals al foc i quan tenim la sucre ben diluïda afegim el romaní i deixem que infusioni bé.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.