Mojito a 3 textures, per Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca Espai patrocinat per Gin Xoriguer

 data-srcset

Un clàssic de la cocteleria, un dels còctels més versionats i més demandats. De maduixa, de mango, amb ron blanc, amb ron negre, sucre blanc, sucre moré, amb tònica o sense. Són unes quantes  de les variants que s’han anat fent d’aquest gran còctel tant refrescant. En el meu cas l’he passat a un postre amb diferents textures. Una gelatina de ron i llimona, un Coulis de menta, un caramel de sucre i llima i unes fulles de menta cruixents. Un còctel de cullera amb els aromes del mojito clàssic.

Ingredients:

  • Gelatina de Ron i llimona
  • Coulis de menta
  • Cruixent de fulles de menta
  • Caramel de sucre i llima

Elaboració:

Preparem la gelatina de ron i llimona. Per fer-ho posem aigua amb sucre a escalfar, quan està punt de bullir retirem l’olla del foc i hi afegim les fulles de gelatina. Afegim el ron i el suc de llimona i deixem reposar a dintre de la nevera al got mateix on farem el còctel. També podem fer les gelatines per separat i així tindrem els dos colors. Després preparem el Coulis de menta i les fulles cruixents. Per fer-ho primer fem un xarop amb aigua i sucre bastant dens. Banyem unes fulles amb el xarop i les posem a damunt d’un paper vegetal i les deixem a la nevera.  Afegim una mica més d’aigua al xarop i afegim bastanta menta, deixem bullir bé perquè agafi el gust de la menta. Passats 15-20 minuts ho posem tot a dintre d’una batedora, batem i colem. Per acabar, per fer el caramel, tallem una llima per la meitat i cobrim de sucre la part de dalt, amb una flama cremem fins aconseguir un caramel. I ja nomes ens queda muntar el nostre postre-còctel i gaudir-lo.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.