Berenars saludables: Torrada de pa integral de blat de xeixa amb alvocat

Fa uns mesos vam anar al Brunch de Binifadet i un dels plats que vam provar en aquest berenar llarg a l’americana va ser una torrada de pa integral amb alvocat que ens va semblar deliciosa.

L’alvocat pot ser un substitut ideal a les torrades de pa amb mantega industrial, i no diguem de les “margarines”. L’alvocat ben aixafat damunt una torrada ens dóna un sabor neutre que ens maridarà bé amb salmó fumat, formatges frescos, tonyina en oli d’oliva, etc.

Hi ha que destacar, també, que aquesta fruita és rica en omega 9, que és coneix com àcid olèic, un nudrient bàsic per al cervell i que ajuda a endarrerir el seu envelliment cognitiu i a millorar l’activitat mental, pel fet que ajuda a conservar les membranes neuronals, i ens pot ajudar a prevenir l’alzhèimer.

L’àcid olèic, o omega 9, també el trobam present a l’oli d’oliva i, per tant una torrada de pà ecològic, alvocat i oli d’oliva és un berenar saludable.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.