Macarrons (rigatoni) amb tàperes de Menorca

Avui hem fet un plat on hem fusionat la pasta italiana amb les tàperes de Menorca, juntament amb una salsa de tomàtiga, amb ceba i després crema de llet o nata, tot acabant el plat amb formatge vell de Menorca ratllat.

Hem apostat per a una pasta italiana de qualitat com els rigatoni de la casa Bartolini, pasta de sèmola de gra dur que hem bullit amb aigua i sal i un rajolí d’oli d’oliva 12 minuts, per tal que ens quedés al dente.

Mentres tant dins una paella hem fet un sofregit amb alls i ceba, que quan han agafat color hi hem afegit tomàtiga capolada al natural, un pessic de sal i hem deixar confitar 10 minuts.

Mentres el sofregit es confitava hem acabat de coure la pasta i l’hi hem tallat la cocció passant-la per aigua dins un colador. Reservam uns minuts i deixarem degotar.

El sofregit està a punt i és hora de posar-li les tàperes, deixar confitar un parell de minuts i tot segui la nata, remenar a foc dolç i deixar que es ben mesclin els sabors.

Seguidament hi hem posat els macarrons/rigatoni, hem deixat que s’empapin de la salsa uns 2 o tres minuts i hem servit a taula, on cadascú hi ha posat al damunt el formatge vell ratllat de Binigarba, que ha desitjat.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.