Codorniu Herència 1551 Espai patrocinat per VINUM MENORCA

 data-srcset

Gràcies a Vinum Menorca avui us recomanam un cava Brut Nature que commemora l’any que s’inicia la saga Codorníu, 1551. Combinació de joventut i noblesa, el seu aroma és un original equilibri aconseguit amb les 3 varietats tradicionals. Les suaus notes afruitades de la Macabeu que combinen amb l’elegància i la subtilesa de la Parellada i s’uneixen a la complexitat i estructura que aporta la Xarel·lo a aquest cava. Un cupatge concebut per convertir a 1551 en un cava per ser degustat en qualsevol moment.

Nota de tast

Vista: Color groc palla pàl·lid. Bombolla fina, persistent i ben integrada.

Nas: Aromes primaris propis de les varietats utilitzades (cítrics, flor d’ametller, etc.) complementats amb les aromes de criança, com la mel, el pa torrat, etc.

Boca: Bombolles fines i amb un equilibrat frescor.

Maridatge

Codorníu 1551 Brut Nature és ideal com a aperitiu o com a acompanyament de tapes. Ideal per aquestes festes per a maridar amb tot el ventall gastronòmic que ens ofereix la cuina de Nadal i Cap d’Any.

Ens anirà a la perfecció per als entrants a base de marisc com unes escopinyes gravades al natural, musclos del port de Maó al vapor, cloïsses amb salsa verda, navalles a la planxa, escopinyes de gallet al vapor, boques bullides, nècores, vogamarins gratinats o vieires plenes de rap amb beixamel.

Calderes, arrossos caldosos, sarsueles, fideuades on predomini el peix i el marisc.

Gambes vermelles al forn, rap amb salsa americana o salsa d’ametlla, besug al forn amb patates, llobarro a la sal acompanyar d’una salsa tàtara, salmó al cava, filet de lluç a la Koskera, turbot a l’espatlla o gall de Sant Pere fregit amb alls i ceba.

Acompanyant ideal dels rostits com la porcella amb salsa de magranes agres, el be al forn a la menorquina, el gall d’indi farcit de prunes i albercocs secs, el capó farcit de pastarral o pollastre farcit de cuscussó.

Ens donarà bimbolles d’alegria per als canelons de la segona festa, els calamars plens o per a les postres nadalenques. Des del cuscussó als torrons, passant pels amargos, glaçat, turró de la reina o les tòfones de xocolata.

El guanyador del sorteig ha estat Ivan Allès, que s’emporta a més dels bòtils de Codorniu 1551, un cantó de formatge de Son Piris i un bòtil d’oli d’oliva ecològic de Morvedra Vell.

Si voleu saber més d’aquest brut nature, elaborat per Codorniu, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.