Caragols amb conill i cranca

 Ingredients: Mig conill, mig quilo de cranca (especialment cames) dues cebes grosses, un quilo de salsa de tomàtiga casolana, un pebre verd petit, tres alls, dos quilos de caragols.

Elaboració: Netejam i bullim els caragols amb herbes i un parell de pates grosses sense pelar. Mentrestant, fregirem primer les cames de cranca, les reservam, i en el mateix oli el conill trossejat i el reservarem; tot seguit tallarem la ceba a quadradets i la sofregirem dins el mateix oli que hem fregit la cranca i el conill; quan sigui transparent hi afegirem el pebre verd, tallat petit; quan sigui boni cuit hi afegirem el tomatigat i l’all, tallats petits. Hi afegim els trossos de cranca i els de conill, a més dels caragols amb una mica del brou de cocció d’aquests. Rectificam de sal i pebre. Ho acompanyam d’all i oli o salsa maonesa.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.