S’allarguen les Jornades de Vedella Vermella Menorquina L’èxit assolit pels 14 restaurants participants ha propiciat fer un cap de setmana més d’aquesta segona edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina.

La bona acollida per part del públic menorquí i forani que aquest cap de setmana ha tastat els menús de Vermella Menorquina, ha fet que alguns establiments repeteixin menús elaborats amb els productes de la marca. L’Associació de Bars, Cafeteries I Restaurants de PIME I l’Associació de Ramaders/es de Bestiar Boví de Raça Menorca han quedat sorpreses per l’èxit de les jornades, a pesar de l’època sanitària que vivim.

És per aquest motiu que hi ha alguns restaurants que allargaran la proposta de menú a base dels productes de Vermella Menorquina -carn, formatge i gelat- durant aquest cap de setmana, de divendres 23 fins diumenge 25. Entre els establiments que repeteixen hi ha noms com els de Sa Parereta d’en Doro, Sa Pedrera des Pujol, Loar de Ferreries, Rias Baixas, El Grill o Molí des Racó. S’aconsella fer reserva prèvia telefonant al mateix restaurant, degut a les restriccions d’aforament.

Tant el Consell Insular com la Fundació Foment del Turisme col·laboren en fer realitat aquesta segona edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina. Per part de les dues associacions organitzadores, I vist l’èxit de la primera i la segona edició, que ha duplicat gairebé el nombre d’establiments participants, es planteja fer-ne una tercera amb una durada més llarga. I de la qual s’informarà degudament en el seu moment.

El detall dels menús es podrà veure al web de www.gastronomiamenorca.es

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.