Els pintxos de Ses Voltes, també a casa Servei de càtering a domicili amb la qualitat garantida

La pandèmia ens ha fet canviar molts d’hàbits en el que fins ara era la nostra manera de viure, i aquesta ens ha afectat no sols en matèria de sanitat, sinó en les rutines que teniem i fins i tot a nivell gastronòmic.

Una d’aquestes rutines eren els pintxos dels dimecres a Ses Voltes, que potser prest podren tornar a tenir en un altre format, però per aquells que en teniu gola, hi ha la possibilitat d’un servei a domicili per a trobades familiars en petit format, que són una bona excusa per a gaudir d’aquest petits mossets que tant ens agraden.

Noltros ho hem provat aquest estiu i ens ha agradat molt, no sols per la qualitat garantida de Ses Voltes, sinó perquè quan te’ls duen a casa veus que també hi ha totes les garanties sanitàries d’un servei esmerat i professional.

 

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.