Compte enrere per a  la Mostra de Cuina Menorquina La cita gastronòmica se celebrarà del 18 de setembre al 4 d'octubre i comptarà amb 23 restaurants de 7 municipis de l'illa

La nova edició de Mostra de Cuina Menorquina ja és aquí. Enguany, vint-i-tres restaurants de set municipis de Menorca participen en la cita gastronòmica que se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre.

Els actuals establiments adherits segons municipis són:

  • A Ciutadella, l’Asador Molí des Comte, Es Tast de na Silvia, Pinzell Restaurant, Racó des Palau, Rels Restaurant, Restaurant Binissués, Restaurant Club Náutic Ciutadella, Restaurant Hotel Rural Morvedra Nou, Restaurante Aquarium Port i Ses Voltes Espai Gastronòmic.
  • A Maó, El Romero i Es Jardí de ses Bruixes.
  • A Es Mercadal, l’Hotel Jeni & Restaurant, Restaurant Tast i el Restaurant Cafe Bistro Sol 32.
  • A Alaior, el restaurant de Torralbenc i Es Jardí donis Temple.
  • A Ferreries, el restaurant Hort Sant Patrici i el restaurant Es Barranc
  • A Fornells, Ca na Marga i Cafè del Nord.
  • I finalment, en el municipi de Sant Lluis, Sa Parereta d’en Doro i Sa Pedrera d’es Pujol.

Durant els disset dies que dura la mostra es podrà degustar una variada oferta gastronòmica que farà relluir la cuina menorquina tradicional i de nova creació, sempre basada en producte local i de temporada. Sota aquesta premissa, els restaurants han elaborat un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 22 €, IVA inclòs i beguda a part) i/o un ‘Menú Gastronòmic’ (que oscil·la entre els 24 i els 70 €, IVA inclòs i beguda a part, depenent del restaurant).

A la web www.mostradecuinamenorquina.com es detalla tota la informació dels restaurants participants. Recordem que és necessari reservar amb antelació i es prega als clients el compliment de les mesures sanitàries establertes, ús de mascareta en entrar i sortir de l’establiment, així com en qualsevol moviment dins del local, a més de l’ús d’hidrogel.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb el patrocini de la naviera Armas Trasmediterránea i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, la Associació de Periodistes i Escritor Gastronòmics de Balears, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Agroxerxa, Elitechip, Gin Xoriguer, Fra Roger i European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.