Menorca guanya en dues categories del Food Film Menu 2020 La cuina de Sant Joan i La ruta de la salsa maonesa

Aquesta setmana s’han donat a conèixer els resultats del Food Film Menu 2020 de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT). Entre els guanyadors anunciats es troben dues peces audiovisuals presentades per Menorca a través de la Fundació Foment del Turisme amb el suport del Segment Estratègic de Gastronomia de l’AETIB.

Cal recordar que aquest concurs forma part de la distinció de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022 i té com a finalitat conscienciar sobre la importància de la diversitat cultural i gastronòmica local, així com també mostrar el seu paper en el canvi climàtic i en la millora del benestar social a través de peces audiovisuals.

En concret, Menorca ha obtingut una distinció per la peça ‘La cuina de Sant Joan’ que ha estat seleccionada com la guanyadora de la categoria experiències gastronòmiques per als visitants i també per la peça ‘La ruta de la salsa mahonesa’ que ha estat la guanyadora de la categoria rutes històriques de gastronomia.

Els membres del jurat, format per membres internacionals de l’IGCAT, han destacat la qualitat dels vídeos i la seva capacitat per transmetre els valors de Menorca combinats amb cultura, gastronomia i turisme.

Fase final del Food Film Menu 2020

A partir d’avui i fins al 7 de setembre, a la pàgina de Facebook de l’IGCAT, s’obrirà una votació on el públic podrà decidir el guanyador final del Food Film Menu 2020 d’entre els guanyadors de les diferents 7 categories del certamen. El guanyador de la fase final serà anunciat a Finlàndia l’11 de setembre durant la cerimònia de la Regió Europea de Gastronomia.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.