Can Rafa a la plaça des Peix de Ciutadella presenta el seu nou plat mariner És un dels millors gastrobars de Menorca i premiat per l'Associació de Periodistes Gastronòmics de Balears

Parlar de Can Rafa a la plaça des Mercat de Ciutadella és parlar de tapes i plats de cuina de mercat de qualitat, a més d’un gran servei i ara per ara amb les majors mesures de seguretat covid-19 de cara als clients.

Una de les novetats a la carta d’enguany és aquest mixte de gambes vermelles de Ciutadella, navalles i pop a la planxa, que està tinguent una més que bona acollida, juntament amb la seva insuperable fritura de peix i marisc, la mariscada amb producte de mercat i també el clàssic de la cuina granaïna, que són les seves albergínies fregides amb mel.

Anar a provar aquesta nova proposta de cuina marinera ja és una bona excusa per anar a Can Rafa.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.